seepsula logo

”Actire erbjuder en helhetsmässig och tillförlitlig ekonomiförvaltningstjänst för både vårt moderbolag och våra systerbolag. Ibruktagningen av Netvisor-ekonomisystemet sköttes professionellt av Actire och nu kan vi följa den ekonomiska utvecklingen oberoende av tid och plats.”

Seepsula är en ledande leverantör av och expert på stenmaterial i huvudstadsregionen och kranskommunerna. Familjeföretaget som grundades 1970 är helt i finsk ägo.

Arkkitehtitoimisto ALA  står bakom ambitiös arkitektur över hela världen. Till de mest kända projekten hör Kilden-huset i Norge och Helsingfors centrumbibliotek Ode. Det bästa med Actire är utsedda ansvarspersoner, bred kompetens och omsorg. Ibruktagningen av inkomstregistret och Netvisors lönemodul gick smidigt för vårt bolag med 50 personer. ALA kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet i vetskapen om att Actire är ett proffs inom sin bransch.

bukowskis logo

“Actire är en kompetent och flexibel partner för vårt finska dotterbolag. Vi uppskattar särskilt betjäning på svenska i alla våra ärenden, men också den breda kunskapen om lokala regler för bokslut och skatter. Vi får både kvalitetsredovisning och proaktiva råd.”

Bukowskis har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare runt om i världen. Vi är Nordens ledande auktionshus med marknadens högsta snittpris.

”Hoist Group i Finland glädjer sig åt att ha en flexibel partner som tar hänsyn till koncernstyrda tidsgränser för rapportering och som känner till lokala regler för bokföring och skatter. Implementeringen av onlinesystemet Netvisor med Actire bidrog till mer strömlinjeformade processer och t.o.m. effektivare redovisning än förut.”

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig miljö. Företaget har sitt högkvarter i Sverige och kontor i 18 länder i Europa och Mellanöstern.

”Vår faktureringsprocess är automatiserad av Actire och ekonomisystemet Netvisor skickar automatiskt ut våra hyresräkningar varje månad. Dessutom är det enkelt att följa upp fordringar då ekonomiförvaltningen är uppdaterad. Ibruktagningen av Netvisor gick smidigt tack vare Actire, som även gav oss nödvändig utbildning i ibruktagningen av systemet.”

Modalstone Oy, Suomen Varastot är ett företag i Sockenbacka i Helsingfors som hyr ut lager godkända av försäkringsbolag. Alla lagerutrymmen är upplysta, varma och skyddade.

UAR finland logo

”Med hjälp av objektskalkylering kan vi följa upp våra banors lönsamhet i realtid, vilket underlättar vårt beslutsfattande. Vår bokföring sköts av en expert som förstår särdragen för vår affärsverksamhet. Actires fasta månadspris underlättar budgeteringen av våra allmänna kostnader.”

UAR Finland Oy erbjuder skräddarsydda körutbildningar för både enskilda personer och grupper. UAR Finland Oy har övningskörningsbanor i både Vanda och Nummela.

Ta kontakt