seepsula logo

”Actire tarjoaa kokonaisvaltaista ja luotettavaa taloushallintopalvelua sekä pääyhtiöllemme että sisaryhtiöillemme. Netvisor-talousjärjestelmän käyttöönotto oli Actiren asiantuntevissa käsissä ja nyt pääsemme paikasta riippumatta ja milloin tahansa katsomaan talouden kehitystä.”

Seepsula on pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien johtava kiviainesten toimittaja ja asiantuntija. Vuonna 1970 perustettu perheyhtiö on täysin suomalaisomistuksessa.

Arkkitehtitoimisto ALA  tekee kunnianhimoista arkkitehtuuria maailmanlaajuisesti. Tunnetuimpiin hankkeisiin kuuluvat Kilden-talo Norjassa ja Helsingin keskustakirjasto Oodi. Actiren parhaimpia puolia ovat nimetyt vastuuhenkilöt, laaja osaaminen ja huolehtivaisuus. Tulorekisterin ja Netvisor-palkkaohjelman käyttöönotto oli sujuvaa 50 hengen yhtiöllemme. ALA voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun tietää, että Actire on alansa ammattilainen.

bukowskis logo

“Actire on osaava ja joustava kumppani suomalaiselle tytäryhtiöllemme. Arvostamme erityisesti kokonaisvaltaista ruotsinkielistä palvelua, mutta myös laajaa osaamista paikallisista tilinpäätös- ja verosäännöistä. Saamme sekä laaturaportointia että proaktiivisia neuvoja.”

Bukowskis on jo lähes 150 vuoden ajan järjestänyt laatuhuutokauppoja myyjille ja ostajille eri puolilta maailmaa. Olemme Pohjoismaiden johtava huutokauppatalo, jolla on markkinoiden korkeimmat keskihinnat.

“Hoist Group in Finland is pleased to have a flexible partner who recognizes our group bound reporting deadlines and has the knowhow of local accounting and tax rules. The implementation of the online system Netvisor through and with Actire elevated our partnership towards more streamlined processing and even more efficient accounting.”

Hoist Group is the complete hospitality partner for hotels and public operations. With HQ in Sweden, the company has offices in 18 countries across the EMEA region.

”Laskutusprosessimme on automatisoitu Actiren toimesta, jossa Netvisor taloushallintojärjestelmä lähettää vuokralaskumme automaattisesti kuukausittain. Lisäksi saamisten seuranta on yksinkertaista, kun taloushallinto on ajan tasalla. Netvisorin käyttöönotto oli sujuvaa Actiren ansiosta, saimme heiltä myös tarvittavat käyttöönottokoulutukset.”

Modalstone Oy, Suomen Varastot on Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva yritys, joka vuokraa vakuutusyhtiön hyväksymiä varastoja. Kaikki varastotilat ovat valaistuja, lämpimiä ja suojattuja.

UAR finland logo

”Kohdelaskennan avulla pystymme seuraamaan ratojemme kannattavuutta reaaliajassa, tämä auttaa meitä päätöksenteossa. Kirjanpitoamme hoitaa asiantuntija, joka ymmärtää liiketoimintamme erityispiirteet. Actiren kiinteä kuukausihinta helpottaa yleiskulujemme budjetointia.”

UAR Finland Oy tarjoaa räätälöidyt ajovalmennuskoulutukset niin yksittäisille valmennettaville kuin ryhmillekin. UAR Finland Oy:llä on ajoharjoitteluradat sekä Vantaalla että Nummelassa.

Ota yhteyttä