skip to Main Content

PALKANLASKENTA

Palkanlaskenta saattaa viedä paljon yrityksen arvokkaita resursseja, jos toiminnot ovat monimutkaisia. Hoidamme puolestasi palkanlaskentaan liittyvän byrokratian ja viranomaisilmoitukset, mikä säästää arvokasta työaikaa yrityksessäsi. Siirtyminen asiakkaaksemme on erittäin sujuvaa. Annamme kaikki tarvittavat ohjeistukset yrityksellesi palkkahallinnon siirtoon, jonka jälkeen pääsette hyödyntämään kirjanpitopalvelun lisäksi sähköistä taloushallintoa.

MUTKATONTA PALKANLASKENTAA

Palkanlaskenta hoituu kauttamme tehokkaasti Netvisorin automaatiota hyödyntämällä. Tulorekisteri-ilmoitukset hoituvat myös toimestamme oikein ja ajoissa. Palkanlaskennan tiedot integroidaan talousraportointiin, mikä sujuvoittaa prosessia entisestään.

PALKANLASKENNAN VAIHEET

Online työajanseuranta mahdollistaa palkkojen hyväksymisen ja maksamisen sähköisesti. Palkanlaskenta etenee esimerkiksi seuraavalla tavalla:

  1. Työntekijät kirjaavat työtunnit sähköisesti
  2. Esimies tarkistaa ja hyväksyy työajan
  3. Palkkojen laskenta Actiren toimesta
  4. Esimies hyväksyy palkat
  5. Actire laittaa palkat maksuun
  6. Actire tekee tulorekisteri-ilmoituksen sekä oma-aloitteisen verojen maksun

Referenssi

Arkkitehtitoimisto ALA

 

Arkkitehtitoimisto ALA  tekee kunnianhimoista arkkitehtuuria maailmanlaajuisesti. Tunnetuimpiin hankkeisiin kuuluvat Kilden-talo Norjassa ja Helsingin keskustakirjasto Oodi. Actiren parhaimpia puolia ovat nimetyt vastuuhenkilöt, laaja osaaminen ja huolehtivaisuus. Tulorekisterin ja Netvisor-palkkaohjelman käyttöönotto oli sujuvaa 50 hengen yhtiöllemme. ALA voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun tietää, että Actire on alansa ammattilainen.

Ota yhteyttä!

Back To Top