Talousjohtaminen

Talousjohtamisen palveluidemme tarkoituksena on antaa yrityksen johdolle kokonaisvaltainen ymmärrys yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Yrityksen omistajat ja johto pystyvät tekemään parempia ja nopeampia päätöksiä, kun kaikki tiedot löytyvät reaaliaikaisesti yhdestä paikasta. Taloustiedolla johtaminen on mahdollista, kun asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan Netvisor-järjestelmästä kaiken hyödyn irti.

talousjohtamisen välineet

Netvisor – työkalu seurantaan ja ennustamiseen

Netvisor antaa erinomaiset mahdollisuudet talouden seurantaan ja kehityksen ennustamiseen. Yrityksesi saa selkeää reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi.

Neuvontapalvelusta saat apua erilaisiin tarkoituksiin

Talousjohtamisen työkalut antavat sinulle kokonaisvaltaisen ymmärryksen yrityksen talouden tilasta.

Reaaliaikainen kassavirta sekä myyntisaatavien seuranta

Actiren palvelun avulla voit seurata yrityksesi kassavirtaa reaaliaikaisesti! Se auttaa sinua ennakoimaan rahoituksen tarvetta sekä vähentämään luottotappioiden riskiä. Netvisorista löytyvät valmiina integraationa esimerkiksi OP laskulaina (rahoitus) ja Visma Duetto (perintä) ominaisuudet.

Budjetointi, ennustaminen ja avainluvut

Netvisoriin Financial Overview auttaa sinua laatimaan budjetit, seuraamaan ja ennustamaan yrityksen talouslukuja. Raportit voidaan räätälöidä ja ne voidaan esittää graafisesti. Yrityksen tavoitteet määritellään budjeteissa ja ennusteissa. Actire tuottaa tiedon yrityksen tavoitteiden seurantaan yhteistyössä yrityksen johdon kanssa.

Kohdelaskenta

Hyödynnetään mm. Business Finland projektien seurannassa ja raportoinnissa. Lisäksi pystyt seuraamaan esim. toimipisteiden tai liiketoiminta-alueiden kannattavuutta.

Integraatiot

Netvisor Market Placessa on yli 200 valmista integraatiota. Integraatioiden avulla voit seurata esimerkiksi projektien kehittymistä ja linkittää niiden tuntikirjaukset laskutukseen. Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa, tarvitaan arkea helpottavia työkaluja, jotta asiat voidaan tehdä tehokkaammin ja reaaliaikainen tieto on käytettävissä läpi yrityksen. Actirella on vahvaa osaamista integraatioiden käyttöönottoprosesseissa. Henkilökohtainen asiantuntija tuntee yrityksen liiketoiminnan prosessit ja osaa neuvoa eri integraatioiden parhaassa hyödyntämisessä.

Ota yhteyttä