Sähköinen taloushallinto - Taloushallinto Helsinki ja muu Suomi

Tarjoamme täysin sähköistä ja reaaliaikaista taloushallintoa sekä kirjanpitoa. Integroimme eri järjestelmät tukemaan liiketoimintaprosesseja. Kiinteähintainen palvelumme räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti. Henkilökohtainen talousasiantuntija tietää yrityksen taustat, taloushallinnon erityispiirteet sekä kasvutavoitteet ja on käytettävissä, kun häntä tarvitaan. Emme keskity vain lakisääteisten asioiden hoitamiseen. Keskitymme yhdessä saamaan todellista arvoa yrityksen liiketoiminnalle.

netvisor

Automatisoitu taloushallinto säästää aikaa

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja nopeuttaa tiedonkulkua ja raportointia. Kokoamme kaikki tiedot yhteen paikkaan. Aikaa vievät manuaaliset välivaiheet ja tarkastuskierrokset jäävät historiaan. Tieto kulkee sujuvasti eri järjestelmien välillä ja yrityksen johto voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Miksi tehdä asiat vaikeasti, kun ne voi tehdä nopeasti? Reaaliaikanen tieto on laadukkaan ja nopean päätöksenteon edellytys. Lakisääteiset velvoitteet menevät kerralla oikein ja hoituvat ajallaan.

Tehokkaampaa taloushallintoa

Tiedolla johtaminen, prosessien tehostaminen, reaaliaikainen tieto ja liiketoiminnan ohjaus. Siinä muutamia syitä yhteistyöhön kanssamme. Me keskitymme tuottamaan yrityksen päätöksentekijöille reaaliaikaista tietoa, jotta yrityksessä voidaan tehdä parempia päätöksiä nopeammin. Tehokkuus lisääntyy ja tuottavuus kasvaa, kun rutiinitöihin käytetään vähemmän aikaa. Reaaliaikainen kassavirran seuraaminen turvaa kasvua ja rauhoittaa arkea. Tilitoimiston vaihto tulee tehdä liiketoiminnallisin perustein. Jos haet kumppania, joka auttaa sinua liiketoimintasi kasvattamisessa yksilöllisesti ja tarpeesi huolehtien, olemme yrityksellesi paras valinta.

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon

Siirto sähköiseen taloushallintoon onnistuu helposti missä tahansa tilikauden vaiheessa. Me hoidamme siirron. Sähköinen taloushallintomme on kehityksen kärjessä ja huolehdimme, että uudet viranomaisvaatimukset otetaan käyttöön saman tien. Mitäpä sanoisit, jos esimerkiksi suurin osa laskuista maksettaisiin automaattisesti?

Siirtyminen paperimallista Netvisoriin

1. Aloituspalaveri

  • Tehtävien, vastuiden ja aikataulujen määrittely
  • Netvisor siirtoprojektista sopiminen
  • Vastuuhenkilöiden nimeäminen

2. Siirtoprojekti sekä käyttäjien koulutus

  • Tietojen siirto Actiren toimesta
  • Käyttökoulutukset

3. Netvisor käytössä opastetusti

  • siirtymävaihe 3kk, jolloin yritys saa tehostettua käyttöopastusta

4. Netvisor käytössä omatoimisesti

Kaikki tiedot siirtyvät varmasti

Ammattilaisemme auttavat siirtämään tiedot vanhasta järjestelmästä kivuttomasti. Mukana siirtyvät sähköisesti muun muassa tilien saldot, päiväkirjat, asiakas-, toimittaja- ja tuoterekisterit. Vanhasta järjestelmästä otettava varmuuskopio ja kirjanpitotiedot siirretään suoraan Netvisor  -järjestelmään. Kaikki hoituu sähköisesti ja helposti.

Taloushallinnon automatisoinnin tehostaminen

Monet yritykset hyödyntävät jo taloushallinnon automatisointia osittain, mutta eivät tehokkuuden kannalta riittävästi. Automatisoinnin tehtävänä on vähentää manuaalista työtä tiedonsiirrossa ja helpottaa työskentelyä, karsia turhia tallennus- ja työvaiheita sekä ylimääräistä viestiliikennettä. Automatisointi mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja helpottaa talouden johtamista. 

Säästöliekillä käytetty automatisointi ei ota kaikkia tehoja irti ja silloin työmäärän ei koeta vähentyvän. Useammat henkilöt tekevät edelleenkin saman asian eteen työtä, mikä maksaa yritykselle rahaa. Tarjoamme välineitä ja taloushallinnon asiantuntijuutta Helsingissä ja muualla Suomessa sijaitseville yrityksille. 

Sähköisen taloushallinnon koulutuspaketti

Koulutamme yrityksesi avainhenkilöt tai tarvittaessa koko henkilöstön sähköisen taloushallinnon käyttämiseen, hyödyntämiseen sekä raportoinnin ymmärtämiseen.

Yleinen koulutuspakettimme sisältää

  1. Koulutustarpeen kartoitus ja suunnittelu
  2. Henkilöstön koulutuksen järjestelmän käyttämiseen (mobiiliscanneri, matkalaskut ja työajanseuranta)
  3. Yrityksen talouden avainhenkilöiden koulutuksen järjestelmän hyödyntämiseen sekä tehokkaaseen työskentelyyn

Koulutuksen tavoitteena on auttaa ymmärtämään järjestelmän toimivuutta sekä sen tuomia mahdollisuuksia. Koulutus antaa valmiudet käyttää ohjelmaa mahdollisimman tehokkaasti. Meiltä voit ostaa myös räätälöityä koulutusta juuri tarvitsemaasi osa-alueisiin kuten ostolaskujen kierrätys, budjetointi ja ennustaminen jne.

Ota yhteyttä