Pohjoismaiset asiakkaat

Palvelemme pohjoismaisia yhtiöitä, jotka haluavat laajentaa toimintaansa Suomen markkinoille. Neuvomme kansainvälistyviä yrityksiä Suomen lainsäädännön ja määräysten noudattamisessa. Asiantuntijoillamme on vahva osaaminen ja kielitaito palvella Suomen markkinoille pyrkiviä yrityksiä.

Suomeen laajentuvan yrityksen tilitoimisto

Suomen markkinoille tulo vaatii ulkomaalaiselta yritykseltä tietoa hallita toimintaa Suomessa. Yrityksen on tiedettävä paikallinen lainsäädäntö, viranomaisilmoitusten määräykset. Tilitoimiston on hallittava ja osattava kertoa yrityksen liiketoimintaan liittyvät taloudelliset vastuut, määräykset ja miten ne hoidetaan.

Tilitoimistolta vaaditaan erityisosaamista sekä kokemusta ulkomaalaisen yrityksen laajentumisesta Suomen markkinoille. Miten liiketoiminta Suomessa käynnistetään, miten hoidetaan päivittäinen maksuliikenne, palkkahallinto ja sivukulut sekä vastataan perustamisilmoituksista.

Talouden johtaminen ja hoitaminen ovat aina tärkeimpiä onnistumisen edellytyksiä yrityksen laajentaessa markkinoitaan. Pystymme tarjoamaan sopivan palvelupaketin, joka vastaa yrityksen tarpeita ja auttaa Suomen markkinoille tulossa sekä täällä pysymisessä.

Actire palvelee kansainvälisiä asiakkaitaan englanniksi, lisäksi meillä on hyvin vahva ruotsin kielen taito, pystymme palvelemaan myös venäjäksi.

Kansainvälistymispalveluihimme ulkolaisille yrityksille kuuluvat

Ota yhteyttä