ALOITTAVAN JA PIENEN YRITYKSEN TILITOIMISTO

Olemme erikoistuneet start-up -yritysten taloushallintoon.
Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus aloittavien yrittäjien taloushallinnon hoitamisesta.

Autamme kaikissa vaiheissa yrityksen perustamisesta lähtien, kirjanpidon järjestämisessä joko sähköisesti tai perinteisesti paperitosittein. Tärkeä osa palveluamme on käytännön kysymyksiin vastaaminen esim. ALV- ja verotusasiat.

Osaamisemme kattaa yhtä hyvin pienyrityksen kuin isommaksi tähtäävän kasvuyrityksen taloushallinnon. Erikoisosaamistamme on Tekes projektilaskenta ja sen raportointi. Jos yrityksesi tähtää kasvuyritykseksi, lisätietoja täältä.  

Olemme räätälöineet aloittaville ja pienille yrityksille kiinteän kirjanpidon palvelupaketin.

Kiinteä palvelupaketti start-up yritykselle

  • Kiinteä kirjanpidon palvelupakettimme sopii erinomaisesti aloittaville yrittäjille sekä pienille toiminimille ja osakeyhtiöille
  • Hoidamme kirjanpidon ja alv ilmoitukset lakien ja määräysten mukaisesti, jolloin yrittäjä voi täysipainoisesti paneutua omaan liiketoimintaansa.
  • Halutessanne voimme myös hoitaa palkanlaskennan ja muut lakisääteiset velvoitteet kuten tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.
  • Avustamme tarvittaessa muissa hallinnollisissa asioissa
  • Nimeämme sinulle henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka huolehtii yrityksesi kirjanpidosta.
  • Käymme läpi kanssasi liiketoimintasi erityispiirteet ja neuvomme asioiden hoidossa.

Kun valitset Actiren, voit jättää taloushallinnon huolet taaksesi.  Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Kokemusta start-up yrittäjyydestä Helsingissä ja Keski-Uudellamaalla

Olemme Helsingin Uusyrityskeskuksen asiantuntijajäsen. Actiren edustaja on käytettävissäsi YritysHelsingin/NewCo:n PartnerCornerissa Ensi Linja 1:ssä joka torstai klo. 10-15. Tervetuloa keskustelemaan tarkemmin yrityksesi taloushallinto tarpeista.

newcohelsinki.fi

Actire on myös edesauttamassa yrittäjyyttä Keski-Uudenmaan alueella. Tarjoamme kirjanpitopalvelua mm. seuraavilla alueilla: Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo. Olemme Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksen asiantuntijajäsen.

keski-uusimaa.uusyrityskeskus.fi