skip to Main Content

KANSAINVÄLISET PÄÄMIEHET

Palvelemme pohjoismaisia yhtiöitä, jotka haluavat laajentaa toimintaansa Suomen markkinoille. Neuvomme kansainvälistyviä yrityksiä Suomen lainsäädännön ja määräysten noudattamisessa. Asiantuntijoillamme on vahva osaaminen ja kielitaito palvella Suomen markkinoille pyrkiviä yrityksiä.

Suomeen laajentuvan yrityksen tilitoimisto

Suomen markkinoille tulo vaatii ulkomaalaiselta yritykseltä tietoa hallita toimintaa Suomessa. Yrityksen on tiedettävä paikallinen lainsäädäntö, viranomaisilmoitusten määräykset. Tilitoimiston on hallittava ja osattava kertoa yrityksen liiketoimintaan liittyvät taloudelliset vastuut, määräykset ja miten ne hoidetaan.

Tilitoimistolta vaaditaan erityisosaamista sekä kokemusta ulkomaalaisen yrityksen laajentumisesta Suomen markkinoille. Miten liiketoiminta Suomessa käynnistetään, miten hoidetaan päivittäinen maksuliikenne, palkkahallinto ja sivukulut sekä vastataan perustamisilmoituksista.

Talouden johtaminen ja hoitaminen ovat aina tärkeimpiä onnistumisen edellytyksiä yrityksen laajentaessa markkinoitaan.  Pystymme tarjoamaan sopivan palvelupaketin, joka vastaa yrityksen tarpeita ja auttaa Suomen markkinoille tulossa sekä täällä pysymisessä.

Actire palvelee kansainvälisiä asiakkaitaan englanniksi, lisäksi meillä on hyvin vahva ruotsin kielen taito, pystymme palvelemaan myös venäjäksi.

Kansainvälistymispalveluihimme ulkolaisille yrityksille kuuluvat

  • Perustamistoimenpiteet
  • Talousneuvonta/konsultointi paikallisten lakien ja määräysten osalta
  • Kirjanpidon ja palkkahallinnon hoitaminen
  • Muiden lakisääteisten viranomaisilmoitusten hoitaminen
  • Tytäryhtiöraportointi emoyhtiölle
  • Kustannusseuranta ja analysointi
  • Sähköinen taloushallinto sisältäen Controller palvelut

Referenssi

Hoist Group

Hoist Group is the complete hospitality partner for hotels and public operations. With HQ in Sweden, the company has offices in 18 countries across the EMEA region.

“Hoist Group in Finland is pleased to have a flexible partner who recognizes our group bound reporting deadlines and has the knowhow of local accounting and tax rules. The implementation of the online system Netvisor through and with Actire elevated our partnership towards more streamlined processing and even more efficient accounting.”

Bukowski

 

Bukowskis on jo lähes 150 vuoden ajan järjestänyt laatuhuutokauppoja myyjille ja ostajille eri puolilta maailmaa. Olemme Pohjoismaiden johtava huutokauppatalo, jolla on markkinoiden korkeimmat keskihinnat.

“Actire on osaava ja joustava kumppani suomalaiselle tytäryhtiöllemme. Arvostamme erityisesti kokonaisvaltaista ruotsinkielistä palvelua, mutta myös laajaa osaamista paikallisista tilinpäätös- ja verosäännöistä. Saamme sekä laaturaportointia että proaktiivisia neuvoja.”

Ota yhteyttä!

Back To Top