skip to Main Content

TALOUSHALLINTO HELSINKI & KOKO SUOMI

AUTOMATISOITUA KOKONAISUUKSIEN HALLINTAA

Tarjoamme täysin sähköistä ja reaaliaikaista taloushallintoa sekä kirjanpitoa. Integroimme eri järjestelmät tukemaan liiketoimintaprosesseja. Kiinteähintainen palvelumme räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti. Henkilökohtainen talousasiantuntija tietää yrityksen taustat, taloushallinnon erityispiirteet sekä kasvutavoitteet ja on käytettävissä, kun häntä tarvitaan. Emme keskity vain lakisääteisten asioiden hoitamiseen. Keskitymme yhdessä saamaan todellista arvoa yrityksen liiketoiminnalle.

Automatisoitu taloushallinto säästää aikaa

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja nopeuttaa tiedonkulkua ja raportointia. Kokoamme kaikki tiedot yhteen paikkaan. Aikaa vievät manuaaliset välivaiheet ja tarkastuskierrokset jäävät historiaan. Tieto kulkee sujuvasti eri järjestelmien välillä ja yrityksen johto voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Miksi tehdä asiat vaikeasti, kun ne voi tehdä nopeasti? Reaaliaikanen tieto on laadukkaan ja nopean päätöksenteon edellytys. Lakisääteiset velvoitteet menevät kerralla oikein ja hoituvat ajallaan.

Tehokkaampaa taloushallintoa

Tiedolla johtaminen, prosessien tehostaminen, reaaliaikainen tieto ja liiketoiminnan ohjaus. Siinä muutamia syitä yhteistyöhön kanssamme. Me keskitymme tuottamaan yrityksen päätöksentekijöille reaaliaikaista tietoa, jotta yrityksessä voidaan tehdä parempia päätöksiä nopeammin. Tehokkuus lisääntyy ja tuottavuus kasvaa, kun rutiinitöihin käytetään vähemmän aikaa. Reaaliaikainen kassavirran seuraaminen turvaa kasvua ja rauhoittaa arkea. Tilitoimiston vaihto tulee tehdä liiketoiminnallisin perustein. Jos haet kumppania, joka auttaa sinua liiketoimintasi kasvattamisessa yksilöllisesti ja tarpeesi huolehtien, olemme yrityksellesi paras valinta.

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon

Siirto sähköiseen taloushallintoon onnistuu helposti missä tahansa tilikauden vaiheessa. Me hoidamme siirron. Sähköinen taloushallintomme on kehityksen kärjessä ja huolehdimme, että uudet viranomaisvaatimukset otetaan käyttöön saman tien. Mitäpä sanoisit, jos esimerkiksi suurin osa laskuista maksettaisiin automaattisesti?

Siirtyminen paperimallista Netvisoriin tai Procountoriin

 1. Aloituspalaveri
  1. Tehtävien, vastuiden ja aikataulujen määrittely
  2. Netvisor tai Procountor siirtoprojektista sopiminen
  3. Vastuuhenkilöiden nimeäminen
 2. Siirtoprojekti sekä käyttäjien koulutus
  1. Tietojen siirto Actiren toimesta
  2. Käyttökoulutukset
 3. Netvisor tai Procountor käytössä opastetusti – siirtymävaihe 3 kk, jolloin yritys saa tehostettua käyttöopastusta
 4. Netvisor tai Procountor käytössä omatoimisesti

Kaikki tiedot siirtyvät varmasti

Ammattilaisemme auttavat siirtämään tiedot vanhasta järjestelmästä kivuttomasti. Mukana siirtyvät sähköisesti muun muassa tilien saldot, päiväkirjat, asiakas-, toimittaja- ja tuoterekisterit. Vanhasta järjestelmästä otettava varmuuskopio ja kirjanpitotiedot siirretään suoraan Netvisor tai Procountor -järjestelmään. Kaikki hoituu sähköisesti ja helposti.

Taloushallinnon automatisoinnin tehostaminen

Monet yritykset hyödyntävät jo taloushallinnon automatisointia osittain, mutta eivät tehokkuuden kannalta riittävästi.  Automatisoinnin tehtävänä on vähentää manuaalista työtä tiedonsiirrossa ja helpottaa työskentelyä, karsia turhia tallennus- ja työvaiheita sekä ylimääräistä viestiliikennettä. Automatisointi mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja helpottaa talouden johtamista.

Säästöliekillä käytetty automatisointi ei ota kaikkia tehoja irti ja silloin työmäärän ei koeta vähentyvän. Useammat henkilöt tekevät edelleenkin saman asian eteen työtä, mikä maksaa yritykselle rahaa.

SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON KOULUTUSPAKETTI

Koulutamme yrityksesi avainhenkilöt tai tarvittaessa koko henkilöstön sähköisen taloushallinnon käyttämiseen, hyödyntämiseen sekä raportoinnin ymmärtämiseen.

Yleinen koulutuspakettimme sisältää

 1. Koulutustarpeen kartoitus ja suunnittelu
 2. Henkilöstön koulutuksen järjestelmän käyttämiseen (mobiiliscanneri, matkalaskut ja työajanseuranta)
 3. Yrityksen talouden avainhenkilöiden koulutuksen järjestelmän hyödyntämiseen sekä tehokkaaseen työskentelyyn

Koulutuksen tavoitteena on auttaa ymmärtämään järjestelmän toimivuutta sekä sen tuomia mahdollisuuksia.  Koulutus antaa valmiudet käyttää ohjelmaa mahdollisimman tehokkaasti. Meiltä voit ostaa myös räätälöityä koulutusta juuri tarvitsemaasi osa-alueisiin kuten ostolaskujen kierrätys, budjetointi ja ennustaminen jne.

Referenssit

Seepsula

Seepsula on pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien johtava kiviainesten toimittaja ja asiantuntija. Vuonna 1970 perustettu perheyhtiö on täysin suomalaisomistuksessa.

”Actire tarjoaa kokonaisvaltaista ja luotettavaa taloushallintopalvelua sekä pääyhtiöllemme että sisaryhtiöillemme. Netvisor-talousjärjestelmän käyttöönotto oli Actiren asiantuntevissa käsissä ja nyt pääsemme paikasta riippumatta ja milloin tahansa katsomaan talouden kehitystä.”

Modalstone Oy

Modalstone Oy, Suomen Varastot on Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva yritys, joka vuokraa vakuutusyhtiön hyväksymiä varastoja. Kaikki varastotilat ovat valaistuja, lämpimiä ja suojattuja.

”Laskutusprosessimme on automatisoitu Actiren toimesta, jossa Netvisor taloushallintojärjestelmä lähettää vuokralaskumme automaattisesti kuukausittain. Lisäksi saamisten seuranta on yksinkertaista, kun taloushallinto on ajan tasalla. Netvisorin käyttöönotto oli sujuvaa Actiren ansiosta, saimme heiltä myös tarvittavat käyttöönottokoulutukset.”

Ota yhteyttä!

Back To Top